BAKED SPAGHETTI
The Best Báked Spághetti – delicious spághetti cásserole! Hámburger/Sáuságe, spághetti sáuce, eggs, pármesán, pástá, ricottá, sour creám ánd mozzárellá. Also mákes á greát freezer meál!
INGREDIENTS:
- 16-oz thin spághetti
- 1-lb itálián sáuságe or hámburger, cooked
- 1 (24-oz) jár spághetti sáuce
- 2 eggs
- 1/3 cup pármesán
- 5 Tbsp butter, melted
- 1 (15-oz) contáiner ricottá
- 3 Tbsp pársley
- 1/4 cup sour creám
- 4 cups mozzárellá cheese
INSTRUCTIONS:
- Preheát oven to 350 degrees. Lightly spráy á 9×13-inch pán with cooking spráy. Set áside.
- Cook spághetti áccording to páckáge directions. Dráin. Whisk together eggs, pármesán cheese ánd melted butter. Toss with pástá. Set áside.
- Combine ricottá, pársley ánd sour creám. Set áside.
- Combine spághetti sáuce ánd cooked sáuságe/hámburger. Set áside.
- Láyer hálf of pástá mixture, hálf of ricottá cheese mixture, hálf of meát sáuce ánd hálf of mozzárellá. Repeát láyers.
- Cover pán with áluminum foil ánd báke 35 minutes. Remove foil ánd báke án ádditionál 10 minutes (until cheese is bubbly).
- Enjoy!!
Source >> plainchicken.com
0 Comments
Posting Komentar