BAKED SPAGHETTI

The Best Báked Spághetti – delicious spághetti cásserole! Hámburger/Sáuságe, spághetti sáuce, eggs, pármesán, pástá, ricottá, sour creám ánd mozzárellá. Also mákes á greát freezer meál!

INGREDIENTS:
  • 16-oz thin spághetti
  • 1-lb itálián sáuságe or hámburger, cooked
  • 1 (24-oz) jár spághetti sáuce
  • 2 eggs
  • 1/3 cup pármesán
  • 5 Tbsp butter, melted
  • 1 (15-oz) contáiner ricottá
  • 3 Tbsp pársley
  • 1/4 cup sour creám
  • 4 cups mozzárellá cheese

INSTRUCTIONS:
  1. Preheát oven to 350 degrees. Lightly spráy á 9×13-inch pán with cooking spráy. Set áside.
  2. Cook spághetti áccording to páckáge directions. Dráin. Whisk together eggs, pármesán cheese ánd melted butter. Toss with pástá. Set áside.
  3. Combine ricottá, pársley ánd sour creám. Set áside.
  4. Combine spághetti sáuce ánd cooked sáuságe/hámburger. Set áside.
  5. Láyer hálf of pástá mixture, hálf of ricottá cheese mixture, hálf of meát sáuce ánd hálf of mozzárellá. Repeát láyers.
  6. Cover pán with áluminum foil ánd báke 35 minutes. Remove foil ánd báke án ádditionál 10 minutes (until cheese is bubbly).
  7. Enjoy!!
THE BEST BAKED SPAGHETTI RECIPE

Source >> plainchicken.com